A QR kód

A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód (tulajdonképpen pontkód). Nevét az angol Quick Response (=gyors válasz) rövidítéséből kapta, egyszerre utalva a gyors visszafejtési sebességre és a felhasználó által igényelt gyors reakcióra.Ajánlott QR-kód olvasó program Android-ra: QR-kód olvasó

Próbáld ki az alkalmazást a telefonoddal mielőtt elindulsz a rajtba! Olvasd be a fenti QR-kódot a képernyőről, és nyisd meg a megjelent linket a telefonos böngésződdel!

A link megnyitásához szükséged lesz mobil internet előfizetésre! Ha otthon wifi-n próbálod ki, jusson eszedbe, hogy a hegyen wifi nem lesz!

Fontos, hogy minden csúcson leolvasott linket nyiss meg mielőtt a célkódot beolvasod. Ha egy csúcson nem sikerül megnyitni a linket, mert nincs elég térerő, akkor próbáld kicsivel arrébb. Ha arrébb sem sikerül, akkor sincs semmi baj, menj tovább és próbáld a következő hegyen újra! A QR-kód olvasó program eltárolja a kódokat és a linkeket, ilyenkor nincs szükség újbóli beolvasásra. Csak próbáld újra megnyitni a linket!